Nyheder

Coronavirus

By 3. maj 2020No Comments

Da tiderne stadig ikke er som de plejer, har vi ændret lidt i vores procedure omkring pensionen, så her er følgende:

Vi har valgt at åbne op for november måned i år 2020 som normalt er lukket, da det er her vi normalt holder ferie og lader batterierne op. Den springer vi over, da vi allerede nu syntes vi har holdt ”ferie” længe nok 😊 Og fordi vi kan se at der måske kommer en flaskehals i forhold til jer som kunder, når landet nu begynder at blive lukket op igen (forhåbentlig også landegrænserne til den tid)

Sommerferien er stadig i farer for at blive annulleret af rejseselskaberne, så vi har valgt at det vil være muligt at annullerer sommerferien helt op til, dog håber vi på jeres forståelse for, at I vil annullere ferien i god tid, så andre kan få glæde af pladsen.

Depositum gives stadig IKKE retur, men kan i år flyttes til anden periode, hvis den bliver bestilt med det samme.
Det vil også være muligt at bruge depositummet på dage i den planlagte sommerferie periode, da vi har afskaffet reglen om minimum 7 dage igen kun for 2020. Det betyder at man kan vælge at aflevere sin kat/hund kun for de dage man skal bruge.
Der vil indtil videre og kun fra dag til dag være muligt at aflevere/hente på andet tidspunkt end kl 9-10 eller kl 17-18 og kun så længe vi ikke har flere dyr end vi har nu (ikke mange)
Hvis man ønsker at aflevere på andet tidspunkt, skal man kontakte Anni 51518460 (tidspunktet kan være indenfor kl 7-19) Den sene tid vil dog kun være for afhentning.

Sikkerhed

Vi holder os til reglerne fra regeringen, det betyder:

At afstanden på 2 m skal overholdes.

Der står håndsprit på bænken og i butikken, butikken vil dog være låst til vi kommer og tager imod jer.

Mød gerne kun 1 person pr husstand, hvis flere bliv i bilen.

Alt der kan ordnes hjemmefra (sidste nye vaccination – scan eller sms et billede 51528460, Betaling mobilepay 12014, bank reg 5069 konto 1194265) vil vi sætte pris på bliver gjort hjemmefra.

I vil ikke komme med ind i pensionen og hente jeres hundebasse, som I plejer, det samme glæder for misserne her for I dog heller ikke få lov til at aflevere i pensionen som I plejer…. Det vil I først få lov til når det vil være forsvarligt og når regeringen giver grønt lys for tættere kontakt end 2 m.

Der vil heller ikke være mulighed for fremvisning af vores pension, men her er I så heldige at I kan se alt på vores Facebook side 😊

Vi håber på jeres forståelse og ser frem til normale tilstande igen.

Indtil da, pas godt på hinanden, hold afstand, så skal det hele nok gå

De bedste hilsner
Erik & Anni