Nyheder

Coronavirus

By 3. maj 2020juni 27th, 2020No Comments

Da tiderne stadig ikke er som de plejer, har vi ændret lidt i vores procedure omkring pensionen, så her er følgende:

Vi har valgt at åbne op for november måned i år 2020 som normalt er lukket, da det er her vi normalt holder ferie og lader batterierne op. Den springer vi over, da vi allerede nu syntes vi har holdt ”ferie” længe nok 😊 Og fordi vi kan se at der måske kommer en flaskehals i forhold til jer som kunder, når landet nu begynder at blive lukket op igen (forhåbentlig også landegrænserne til den tid)

Rejser til udlandet er så godt som annulleret indtil 31/8 men heldigvis kan man holde ferie i Danmark og hermed støtte vores erhvervsliv som jo som os har meget stramme tider. Sommerferien kan stadig annulleres op til, men vi håber på jeres forståelse for at gøre det så hurtigt det er muligt.

Depositum gives stadig IKKE retur, men kan i år flyttes til anden periode, hvis den bliver bestilt med det samme.
Det vil også være muligt at bruge depositummet på dage i den planlagte sommerferie periode, da vi har afskaffet reglen om minimum 7 dage igen kun for 2020. Det betyder at man kan vælge at aflevere sin kat/hund kun for de dage man skal bruge.

Der vil indtil videre og kun fra dag til dag og kun indtil 1/7 være muligt at aflevere/hente på andet tidspunkt end kl 9-10 eller kl 17-18 og kun så længe vi ikke har flere dyr end vi har nu (ikke mange)
Hvis man ønsker at aflevere på andet tidspunkt, skal man kontakte Anni 51518460 (tidspunktet kan være indenfor kl 7-19) Den sene tid vil dog kun være for afhentning.

Sikkerhed:

At afstanden på 1 m skal overholdes.

Der står håndsprit på bænken og i butikken
Butikken er åbnet op igen, så gå bare ind, men står der andre, vent venligst udenfor.

Mød stadig helst kun 1 person pr husstand.

Alt der kan ordnes hjemmefra (sidste nye vaccination – scan eller sms et billede 51518460, Betaling mobilepay 12014, bank reg 5069 konto 1194265) vil vi sætte pris på bliver gjort hjemmefra.

I vil ikke komme med ind i pensionen og hente jeres hundebasse, som I plejer, det samme glæder for misserne, her får I dog heller ikke få lov til at aflevere i pensionen som I plejer….

Vi er så småt startet op igen for fremvisning af vores pension, det kan lade sig gøre man-fre kl 9 eller kl 17 indtil 1 juli så holder vi pause indtil 15 August 😊

Vi håber på jeres forståelse og ser frem til normale tilstande igen.

Indtil da, pas godt på hinanden, hold afstand, så skal det hele nok gå.

De bedste hilsner
Erik & Anni