Nyheder

Coronavirus

By 3. maj 2020januar 15th, 2021No Comments

Da tiderne stadig ikke er som de plejer, bibeholder vi de ændringer der har været i 2020 fra da det hele startede med Covid-19, så her er følgende:

Vi har valgt igen at åbne op for november måned i år 2021 som normalt er lukket, da det er her vi normalt holder ferie og lader batterierne op. Den springer vi igen over, i håbet om at vi kan få lidt ekstra indtægt som vi fik i 2020.

Rejser og fester ved vi jo heller ikke hvordan det kommer til at gå med i 2021, men heldigvis kan man holde ferie i Danmark og hermed støtte vores erhvervsliv som jo, som os har meget stramme tider.

Sommerferien kan stadig annulleres op til, dog vil man ikke få depositummet retur i 2021, men vi håber på jeres forståelse for at annullerer/ændre ferien så hurtigt det er muligt (det er denne tid på året vi skal tjene til resten af året)

Depositum som der normalt er for vinterferien, påskeferien og efterårsferien har vi droppet igen for 2021.

Sommerferien vil blive som den plejer, der skal min betales for 7 dage… Der vil stå her hvis vi ændrer det som vi havde det i 2020.

Vi forsætter dagpleje, her vil der været mulighed for at booke tid til hygge og leg allerede fra kl 7 til18, der kan hentes fra kl 15 eller efter aftale.

Hvis man har brug for at aflevere på andet tidspunkt, skal man kontakte Anni 51518460 senest dagen før, vi forbeholder os ret til at sige nej (tidspunktet kan være indenfor kl 7-10 og 15-19) Den sene tid vil dog kun være for afhentning.

Sikkerhed

Maske påkrævet i butikken, afstanden på 2 m skal overholdes.

Der hænger håndsprit på væggen ved indgangen og i butikken.

Butikken er åbnet op igen, så gå bare ind, men står der andre, vent venligst udenfor.

Mød stadig helst kun 1 person pr husstand.

Alt der kan ordnes hjemmefra (sidste nye vaccination – scan eller sms et billede 51518460, Betaling mobilepay 12014, bank reg 5069 konto 1194265) vil vi sætte pris på bliver gjort hjemmefra.

Adgang til hunde og kattepension vil stadig ikke være muligt i 2021. I vil aflevere og hente i butikken/udenfor.

Vi er så småt startet op igen for fremvisning af vores pension, det kan lade sig gøre man-fre kl 9 eller kl 17 indtil 1 juli så holder vi pause indtil 15 August 😊 HUSK mundbind, kun 1 person pr fremvisning.

Vi håber på jeres forståelse og ser frem til normale tilstande igen.

Indtil da, pas godt på hinanden, hold afstand, så skal det hele nok gå.

De bedste hilsner
Erik & Anni