Vi tager udgangspunkt
i den enkelte hund

Hundepensionen

Med udgangspunkt i den enkelte hund har vi delt vores pension op i tre afdelinger, hvor hundene er opdelt efter størrelse. Dog tages der forbehold for den enkelte hunds alder, sind og temperament.
Din hund kommer ud fire gange om dagen, hvoraf to af turene foregår på vores 15.000 m2 store indhegnede område. Her vil der være mulighed for at lege med andre hunde.

En dejlig gå tur

Vigtig inden ankomst

  • Din hund skal være loppefri ved ankomst, der må max. være 4 måneder imellem behandlingerne ellers virker de ikke.
  • Opdager vi lopper på din hund under opholdet, vil du modtage en mail med en vedhæftet regning på kr. 1000 for dækning af behandling samt rengøring. Beløbet skal betales ved afhentning
  • Vaccinationsattest skal altid medbringes og vises ved ankomsten
  • Vaccinationsattesten må ikke være mere end 3 år gammel

Der bliver sagt godnat til hunde basserne

Ankomst

Vi siger pænt goddag. Ved ankomsten vil du blive modtaget i butikken og der betales for opholdet. Har man valgt at medbringe noget til sin hund, modtager vi det her. Herefter afleverer du din hund på gårdspladsen og vi indlogere den i pensionen. Det vil sige at din hund forlader dig og ikke omvendt. Ikke noget med store afskedsscener. For det meste vil den ikke engang have tid til dig.
Din hund skal være i snor ved ankomsten, da ikke alle hunde kan lide hinanden.
Din hund starter med at komme ud i en af vores motions- /legegårde, hvor den får lov til at snuse og tisse af, og lige falde til før den kommer ind i sin boks.

En dejlig gå tur

Afgang

Når du kommer for at hente din hund mødes vi i butikken. Her vil du få at vide, hvordan det er gået og derefter går vi sammen over og henter din hund i pensionen.

Når din hund har været på ferie her, har den fået en masse oplevelser og den har brugt alle sine sanser, så det er meget normalt, at den vil være ekstra træt og vil sove efter hjemkomsten. Den vil måske også være hæs, da dens stemme med garanti har været brugt en del.

En dejlig gå tur

Hvad må der medbringes?

Hvis der ikke ønskes foderskifte, medbringes eget foder opdelt i portioner (vi foder 2 x dagligt) + nogle ekstra portioner, for en sikkerhed skyld, rejsen kan være forsinket, osv. Lækkert til at putte i maden, hvis din hund/kat er vant til det. (husk… Det er ikke hos os den skal starte på en kur)

Legetøj, seng, tæpper medbringes. Hvis ikke der medbringes noget, for den naturligvis tilbudt vores. Medbragte ting er på eget ansvar. Så HUSK at få det hele med hjem. Glemte ting gemmes i 14 dage og kan hentes i vores åbningstid efter forudgående aftale.

Vand/madskåle vil vi helst ikke have I medbringer, da det løbende bliver rengjort og vi derved kan komme til at forbytte det. Hvis din hund/kat er meget sart, så medbring det og vi får en snak.

Medicin medbringes, med seddel på hvor meget og hvordan den skal have det. Husk noget til at putte pillerne i.

En dejlig gå tur

Foder

Der fodres to gange om dagen, morgen og aften. Din hund får altid mad når den ankommer, da det vil være den første positive oplevelse hunden får i sin boks.

Har din hund sart mave, eller hvis den kun skal være her i kort tid, anbefaler vi at du medbringer din hunds eget foder. En dårlig mave er en dårlig start på en god ferie.

Vælger du at medbringe eget foder, skal du dele maden op i portioner til 2 gange om dagen. Hermed er vi sikre på, at din hund får den mængde den skal have. Måske lidt mere i portionen, hvis du har en tynd og aktiv hund.

Hvis din hund er vant til at få noget i sin mad, er du velkommen til medbringe dette (dåsemad, leverpostej eller andet godt som den plejer at få).

Vi har alt det din hund har brug for mens den er her, såsom seng, tæppe, legetøj osv. Du er velkommen til at medbringe det, du mener din hund ikke kan undvære under sin ferie hos os. Disse ting medbringes på eget ansvar. Hvis de medbragte ting glemmes og vi ikke hører fra dig inden 7 dage, inddrages det i pensionen.

Det er vigtigt, at vi ved din bestilling af opholdet får så mange oplysninger om din hund som muligt, så vi kan give din hund det bedste ophold. Vi skal vide om den må/kan lege med andre hunde eller om den har nogle skavanker. Hvis ikke der er oplyst nogle skavanker, og vi opdager noget, vil vi køre den til dyrelægen for at få den tjekket. Dette foregår på ejeres regning.

Vi fodrer med Eukanuba, som er et kvalitets tørfoder. Ønsker du at medbringe f.eks eget tørfoder, Barf, rugbrød, kød eller andet, er du velkommen til dette. Husk kun at medbringe det, din hund skal bruge under opholdet. Vi gør opmærksom på, at vi ikke laver maden, den skal være tilberedt hjemmefra, men vi luner den gerne eller smører rugbrødsmadder.

En dejlig gå tur

Sygdom

Inden ankomst

Er din hund blevet syg inden ankomst og skal have medicin i en periode, er det vigtigt at kontakte os inden opholdet. For det vil være rigtig ærgerligt at blive sendt hjem igen, hvis det er noget vi ikke kan varetage.
Bliver din hund syg under opholdet, vil vi selvfølgelig tage til dyrlægen. Dyrlægeregning vil blive tilsendt til dig.
Vi modtager ikke din hund, hvis den skal holdes i total ro eller skal føres i snor pga en nylige operation.
Vi giver gerne medicin i pilleform, samt dråber, men IKKE som indsprøjtning. HUSK noget til at putte pillerne i.

Skulle det ske at din hund under sit ophold bliver syg og det kræver dyrlægebehandling, så vil vi tage afsted med det samme og give den nødigt behandling som dyrlægen har instrueret os i. Skønner vi i samråd med dyrlægen, at sygdommen er noget vi kan tage varer på, så kontakter vi dig ikke, men vil oplyse om hændelsen og behandlingen når i ankommer for at hente.

Hvis skaden/sygdom viser sig at det er noget vi ikke kan håndtere, vil du blive kontaktet og det er dit ansvar at finde en løsning så din hund kan komme hjem.

Hvis vi er i tvivl om det er noget din hund har fejlet før, men som vi ikke er blevet oplyst om, vil I blive kontakte, da der er ingen grund til en dyrlægeregning hvis ikke det er nødvendigt.

Ønsker du at blive kontaktet inden vi tager afsted til dyrlægen, er det dit ansvar at gøre opmærksom på dette ved feriens start, så vi kan lave et notat herom og HUSK det er dit ansvar at sørge for at vi kan kontakte dig på tlf, så vi sammen kan finde en løsning.

Det er VIGTIGT at dine oplysninger er korrekte og opdateret i vores system, både mail, tlf nr og evt på kontaktperson der skal træde til.

Da Faxe dyrehospital er blevet til Evidensia og vi ikke kan regne med hvilken hospital der har vagt og det tit AKUT vi skal afsted, har vi valgt at bruge Ølby dyrehospital (døgn åbent), hvis det er weekend/helligdage eller aften. Normalt bruger vi Haslev dyreklinik eller vores tilsynsførende dyrlæge Marianne Ploug Frandsen. Ønsker du at der skal benyttes anden dyrlæge, skal du selv få din hund/kat hentet og kørt til dyrlægen.

Vi passer rigtig mange søde misser & hundebasser hele året og heldigvis er det MEGET sjældent at vi skal til dyrlægen, men hvis behandling af skaden/sygdom er nødvendigt tager vi heller afsted en gang for meget end en gang for lidt.

HUSK vi er rigtig gode til at passe jeres basserne, når de er på ferie hos os og at vi IKKE er dyrlægen, så vi lader dyrlægen stille diagnosen og vi behandler efter instruktioner fra dyrlægen.

Da dyrlægeregninger kan være temmelige dyre opfordre vi jer til at tegne en forsikring, der dækker hvis din hund/kat skulle blive syg og husk gerne at meddele det til os.

Beløb for medicin som vi har lagt ud for, skal betales på mobilepay 12014 eller overføres til jyske bank reg 5069 konto 1194265 eller kontant.

Regningen fra dyrlægen vil blive jer tilsendt på mail efterfølgende.

En dejlig gå tur

Få en personlig fremvisning

Vi fremviser meget gerne vores skønne omgivelser, lad os aftale en tid til et uforpligtende besøg. Hvis det er et hundeophold, må du meget gerne medbringe hunden, så den kan få lov til at snuse til vores omgivelser. Du må forvente at en fremvisning hos os tager en lille time. Vi har dog ikke fremvisninger i højsæsonerne.

Book en fremvisning

Sommerhalvåret er der fremvisninger mandag, tirsdag og torsdag kl. 17.
Vinterhalvåret er der fremvisninger mandag, tirsdag og torsdag kl. 9.30 og kl. 16.

Find vej til os

Se Google maps

– eller find os på Terslev skolevej 15, 4690 Haslev

Hvad kan vi hjælpe med?

Skriv til os

– eller ring til os på 5151 8460