Vi tager udgangspunkt
i den enkelte hund

Hundepensionen

Terslev hundepension tager vi udgangspunkt i den enkelte hund og har delt vores pension op i tre huse. Hundene er opdelt efter størrelse hvor der tages forbehold for den enkelte hunds alder, sind og temperament.

Vi har 30 boxe hvor de fleste har egen løbegård, som vi styre efter vind og vejr. Rund om vores pension har vi 7 mindre græs gårde, som vi bruger om morgen og i løbet af dagen. I den koldetid er husene opvarmet til ca. 21 grader. Køkken afdelinger med køl og frys.

I boxen vil der være plastik seng og mad og vandskål.  Ønsker du at medbringe din hunds egne ting, er du velkommen til det.

Din hund kommer ud fire gange om dagen, hvoraf minimum to af turene vil foregår på vores store indhegnede områder, sammen med os. Her vil man få sine gå ture og læse dagens avis. Der være mulighed for at komme ud og lege med andre hunde, hvis tilladelse er givet. Eller mulighed for at træne/hygge på vores aktiverings bane.

Paw og Alfred skal en tur på marken

Vigtig inden ankomst

 • Vaccinationsattest skal medbringes og vises ved ankomsten. Mulighed for selv at tag et foto hjemmefra og selv lægge den ind på sin bruger profil, vil så blive godkendt derfra af os.
 • Vaccinationen må ikke være mere end 3 år gammel og er den der hedder DHP eller DHPPI og er basis vaccinen, er et lov krav for  at være i pensionen.
 • kennelhoste vaccine hedder PI eller BBPI er gældene 1 år, vi ønsker de har den, men er ikke et krav.
 • Chips nr. skrives ind, er normalt i passet, hvis man ikke kan finde den, har vi scanner. Er et lov krav for at være i pensionen.
 • Din hund skal være loppefri ved ankomst. Er din hund i løbene behandlingerne forsætter man bare med den. Hvis ikke, skal den gives 7 dage før ankomst for at virke.
 • Opdager vi lopper på din hund under opholdet, vil du modtage en mail med en vedhæftet regning på kr. 1000 for dækning af behandling samt rengøring. Beløbet skal betales ved afhentning.

Ved ankomst og afhentning mødes vi i butikken

Ankomst

Ved ankomsten skal du lad din hund blive i bilen. Du vil blive modtaget i butikken, hvor vi gennem går din bestilling som du har lavet og høre mere ind til din hund.

Vigtigt for os at vide.

 • Adfærd/sind over for fremmed hunde ?
 • Er der ting man er bange/nervøs for ?
 • Torden/ fyrværkeri ?
 • Kan den ikke lide fremmede ?
 • Allergi ?
 • Tildens til dårlig mave ?
 • Har den nogle skavanker – øjne der løber, knuder eller gigt ? Det er så kedeligt at få en dyrlægeregning, på noget der altid har været der

Jo mere vi ved jo bedre kan vi tag vare på din hund.

Vaccinationsattest skal medbringes og vises ved ankomsten. Mulighed for selv at tag et foto hjemmefra og selv lægge den ind på sin bruger profil, vil så blive godkendt derfra af os.

Har man valgt at medbringe mad, senge, tæpper, legetøj osv.  til sin hund modtager vi det her.

Betaling sker før ophold og kan gøres over bank, mobilepey eller kontant.

Herefter går vi med ud til bilen, hvor du vil afleverer din hund til os og vi vil så gå med den og indlogere den i vores pensionen. Det vil sige at din hund forlader dig og ikke omvendt. Ikke noget med store afskedsscene. For det meste vil den ikke engang have tid til dig.
Din hund skal være i snor ved ankomsten, da ikke alle hunde kan lide hinanden.,
Din hund starter med at komme over i en af vores mindre motions- /legegårde, hvor den får lov til at snuse og tisse af, alt imens søger vi for, at gøre dens værelse klar med de ting i har taget med.

Med tilladelse fra ejer, vil man have mulighed for at lege med de andre gæster. Jolly og Mille ude og lege

Afhentning

Når du kommer for at hente din hund mødes vi i butikken. Her vil du få at vide hvordan det er gået, hvordan man har spist og opført sig. Skulle der have været noget, vil vi få en snak om det og om der er noget vi ville kunne gøre anderledes. For os handler det om at din hund er tryg og glad for at være på ferie her hos os.

Derefter vil personale gå over og hente din hund, og du vil så modtag din hund ude ved porten. Skulle man ønske at se hvor ens hund har boet, vil mulighed altid være, at vi sammen gå over og henter den i pensionen. Vi oplever at det giver en masse uro for de andre gæste vi at stående, når fremmede mennesker kommer med ind. Dette skal man have med i sine overvejelser, når man beder om den mulighed.

Når din hund har været på ferie her, har den fået en masse oplevelser og den har brugt alle sine sanser, så det er også meget normalt, at den vil være ekstra træt og vil sove efter hjemkomsten. Udover dette skal der ikke være noget at mærke på den. Skulle der vise sig at være anderledes og vi ikke har fået snakket om det ved afhentning. Er man meget velkommen til at kontakte os.

Ipa på vores aktiverings bane

Hvad må der medbringes?

Man må generelt tag alt med til sin hund. Seng, tæpper, måtte til gulv, legetøj, godbidder og tyggeben. For nogle hunde giver det tryghed at have ting og dufte med hjemme fra.  Og vi syntes det er hyggeligt 🙂

Hvis ikke der medbringes noget, får den naturligvis tilbudt vores.

Medbragte ting er på eget ansvar. Og HUSK at få det hele med hjem. Glemte ting gemmes i 14 dage og kan hentes i vores åbningstid efter forudgående aftale. Mulighed at man kontakter os og vi gemmer det til næste ophold.

Håndklæder skal ikke medbringes, da vi bruger vores egne, når hunde skal tørres.

Vand/madskåle vil vi helst ikke have I medbringer, da det løbende bliver ren gjort og vi derved kan komme til at forbytte det. Hvis din hund er sart, så medbring det og vi får en snak.

Der bliver sagt godnat til hunde basserne

Foder

Der fodres to gange om dagen, morgen og eftermiddag. 2 potioner er bedre end 1 stor. Da vi er en aktiv pension.

Hvis din hund kan vente, vil vi gerne give den mad når den ankommer, da det vil være den første positive oplevelse hunden får i sin boks, specielt hvis man er madglad. Og den vil få mad inde den tager hjem på afrejse dagen, hvis andet ikke er aftalt.

Vi foder med Eukanuba som er tørfoder. Ønsker man ikke et foderskift er man velkommen til at madbringe sit eget.

Del det op i potioner til 2 gange om dagen. Har man flere eller skal man være her over længer tid, må man gerne tage en større mængde med, men sørg at lægge en plastik kop i og maker med en streg så vi ved hvor meget den skal have per. gang. Hermed er vi sikre på, at din hund får den mængde den skal have.

Er din hund kræsen, har sart mave, eller hvis den kun skal være her i kort tid, anbefaler vi at du medbringer din hunds eget foder. En dårlig mave er en dårlig start på en god ferie.

Hvis din hund er vant til at få noget i sin mad, skal du medbringe dette. Det kan være dåsemad, leverpostej eller små poser fra aftensmaden, vi fryser det ned, tør det op og blander i maden på dagen. For os at det vigtigt at det er som der hjemme eller bedre når man er på ferie, så længe man kan tåle det.

Barf foder er ikke noget problem, vi har køl og frysekapacitet. Olie, pulver osv. giver vi også gerne mens der er på ferie her hos os.

Godbidder har vi, men man må gerne tag sine egne med, samt tyggeben og ligne. Har et lille udvalg i vores butik og kan købes der.

Hvis din hund har allergi, så husk foder og tag egne godbidder med. Da vi bruger dem som positiv forstærkning når vi arbejder med din hund, og når vi sige godnat når man skal sove om aften.

Maggi får mad i aktiverings bold

Medicin/Sygdom

Vi giver gerne medicin i pilleform, samt dråber, men IKKE som indsprøjtning. HUSK noget til at putte pillerne i og medbring ALTID ekstra piller.

Det er en god ide at tale med jeres egen dyrlæge om evt. depotmedicin, f.eks hvis din hund ikke er vant til at få piller eller hvis den ikke er så menneskeglad. Dermed kan vi sikre den korrekte mængde medicin, da det er en selvfølge at opholdet skal være godt og hyggeligt.

Er din hund blevet syg inden ankomst og skal have medicin i en periode, er det vigtigt at kontakte os inden opholdet. For det vil være rigtig ærgerligt at blive sendt hjem igen, hvis det er noget vi ikke kan varetage.

Bliver din hund syg under opholdet, vil vi selvfølgelig tage til dyrlægen. Dyrlægeregning vil blive tilsendt til dig.
Vi modtager ikke din hund, hvis den skal holdes i total ro eller skal føres i snor pga en nylige operation.

Skulle det ske at din hund under sit ophold bliver syg og det kræver dyrlægebehandling, så vil vi tage afsted med det samme og give den nødigt behandling som dyrlægen har instrueret os i. Skønner vi i samråd med dyrlægen, at sygdommen er noget vi kan tage varer på, så kontakter vi dig ikke, men vil oplyse om hændelsen og behandlingen når i ankommer for at hente.

Hvis skaden/sygdom viser sig at det er noget vi ikke kan håndtere, vil du blive kontaktet og det er dit ansvar at finde en løsning så din hund kan komme hjem.

Hvis vi er i tvivl om det er noget din hund har fejlet før, men som vi ikke er blevet oplyst om, vil I blive kontakte, da der er ingen grund til en dyrlægeregning hvis ikke det er nødvendigt.

Ønsker du at blive kontaktet inden vi tager afsted til dyrlægen, er det dit ansvar at gøre opmærksom på dette ved feriens start, så vi kan lave et notat herom og HUSK det er dit ansvar at sørge for at vi kan kontakte dig på tlf, så vi sammen kan finde en løsning.

Det er VIGTIGT at dine oplysninger er korrekte og opdateret i vores system, både mail, tlf nr og evt på kontaktperson der skal træde til.

Da Faxe dyrehospital er blevet til Evidensia og vi ikke kan regne med hvilken hospital der har vagt og det tit AKUT vi skal afsted, har vi valgt at bruge Ølby dyrehospital (døgn åbent), hvis det er weekend/helligdage eller aften. Normalt bruger vi Haslev dyreklinik eller vores tilsynsførende dyrlæge Marianne Ploug Frandsen. Ønsker du at der skal benyttes anden dyrlæge, skal du selv få din hund/kat hentet og kørt til dyrlægen.

Vi passer rigtig mange søde misser & hundebasser hele året og heldigvis er det MEGET sjældent at vi skal til dyrlægen, men hvis behandling af skaden/sygdom er nødvendigt tager vi heller afsted en gang for meget end en gang for lidt.

HUSK vi er rigtig gode til at passe jeres basserne, når de er på ferie hos os og at vi IKKE er dyrlægen, så vi lader dyrlægen stille diagnosen og vi behandler efter instruktioner fra dyrlægen.

Da dyrlægeregninger kan være temmelige dyre opfordre vi jer til at tegne en forsikring, der dækker hvis din hund/kat skulle blive syg og husk gerne at meddele det til os.

Beløb for medicin som vi har lagt ud for, skal betales på mobilepay 12014 eller overføres til jyske bank reg 5069 konto 1194265 eller kontant.

Regningen fra dyrlægen vil blive jer tilsendt på mail efterfølgende.

Vi giver gerne medicin. Her får Nemo sin astmamedicin

Få en personlig fremvisning

Vi fremviser meget gerne vores pension og skønne omgivelser, lad os aftale en tid til et uforpligtende besøg. Hvis det er et hunde ophold, må du meget gerne medbringe hunden, så den kan hilse på os og få lov til at snuse til vores omgivelser. Du må forvente at en fremvisning tager ca. en 1/2 time. Vi laver ikke fremvisninger i højsæsonerne.

Book en fremvisning

Sommerhalvåret er der fremvisninger mandag, tirsdag og torsdag kl. 17.
Vinterhalvåret er der fremvisninger mandag, tirsdag og torsdag kl. 9.30 og kl. 16.

Find vej til os

Se Google maps

– eller find os på Terslev skolevej 15, 4690 Haslev

Hvad kan vi hjælpe med?

Skriv til os

– eller ring til os på 5151 8460