Familiedrevet Pension I Landlige Omgivelser

Familiedrevet pension i landlige omgivelser

I 2004 overtog vi ” Anni og Erik ” pensionen. I de forløbne år der er gået, har vi forbedret alle forholdene. Startede med at nedlægge 1/3 af boxe/bure da vi ønskede en pension, hvor der er tid til at aktivere og give omsorg/kærlighed til alle vores gæster. Alle vores afdelingerne er blevet renoveret så der i dag er stor lyse boxe/bure til vores hunde og katte. Al vores jord er i indraget og lavet om til 2 store indhegninger, hvor vi aktiverer vores hunde. Stor mark hvor der er lavet stisystemer med bænke og rigelige af plads til at udfolde sig på, lige meget hvilken hund/race man er. Med tilladelse fra ejer ville der være mulighed for at være sammen/lege med andre gæster vi har i pensionen. Anden indhegning er der en aktiverings bane, hvor vi kan træne og lave sjove sammenarbejds øvelser hvis ens hund er til dette.

Vi arbejder begge to 24-7 her, det vil sige det er os samt vores fast ansatte medarbejder der vil tage imod jer når I skal afleverer/henter jeres hund eller kat.

Det betyder at det er de samme personer der har med jeres dyr at gøre. I vil derfor kunne få en god snak omkring hvordan jeres dyr har haft det når I henter dem. Når din hund/kat har været på ferie her hos os, vil den være som den plejer når den kommer hjem (når den ellers lige har sovet ud)

Du kan få passet din hund/kat fra 1 dag og til… ja det bestemmer du.
Men mens den er her, vil vi tage os kærligt af den.

Det er vigtigt at vi får så mange oplysninger om din hund/kat som muligt, da det er vores udgangspunkt for at give den det bedste ferieophold.

I vores arbejde med dyrene, forsøger vi at skabe så trygge rammer som muligt og vi går meget op i at have optimal kontakt med hund/kat, så de knytter sig til os og er glade, trygge og tillidsfuld imens de er her.

Vi lægger stor vægt på sikkerheden omkring dyrene. Det vil sige, for hundene arbejder vi i indhegnede områder til og fra motions/legegårde. For kattene er døren altid låst og gangsystemet er indhegnet.

Vores arbejde i hunde pensionen går ud på at se på den enkelte hund, race, alder, sind og temperament, der er ikke to hunde der er ens, en ting er hvordan de er sammen med mor og far derhjemme, en anden ting er hvordan de er her hos os. Og ud fra det vil vi finde det bedst egnede sted i vores pension og arbejde der efter med den. Det vil også sige at en stor hund godt kan være hos de små/mellem hunde, for man kan godt være stor udvendig men lille inden i.

Jeres hund vil blive aktiveret under opholdet, også der går vi ind og kigger på den enkelt hund og hvad den har brug for. Alle hunde vil minimum komme ud 4 gange dagligt.

Vi arbejder med positiv forstærkning

Vi arbejder med positiv forstærkning

Lidt om pensionen

Rundt om vores pension har vi 7 motions/legegårde med græs, i forskellige størrelser. Dem kommer man ud i om morgen, for at læse morgen avisen og får tisse og besørget. Alt imens vi fejer, ordne og reder senge, giver frisk vand og laver morgenmaden klar.

Disse gårde bliver også brugt i løbet af dagen men som større gårde, hvor låger ikke bliver lukket.

For de madglade vil der være mulighed for at maden bliver spredt i boksen, i aktivitet bold, eller feed slow madskåle hvor der er “dutter” i, hvor det tager lidt længere tid at spise sin mad.

For kattene er det også deres sind og temperament vi ser på. Vi flytter den enkelte kat hvis den ikke kan enes sin nabo. Kontakt og kærtegn i det omfang den enkelte kat tillader det. Der bliver snakket med alle katte, men der er jo desværre nogen der ikke gider at blive nusset og så må de jo blive fri…

Katten har fri adgang gennem kattelem til eget overdækket løbegård med mulighed for at nyde vind og vejr. Din kat får lov til at komme ud på skift i huset og på gangsystemet ved løbegårdene, så den kan hilse på sine naboer, men dog kun igennem nettet.

At vælge pension vil altid være en tillidssag. For os har det stor betydning at du er tryg og har tillid til os og vores pension, inden du sætter din hund/kat på ferie hos os.

Få en personlig fremvisning

Vi fremviser meget gerne vores pension og skønne omgivelser, lad os aftale en tid til et uforpligtende besøg. Hvis det er et hunde ophold, må du meget gerne medbringe hunden, så den kan hilse på os og få lov til at snuse til vores omgivelser. Du må forvente at en fremvisning tager ca. en 1/2 time. Vi laver ingen fremvisninger i vores højsæsonerne.

Book en fremvisning

Sommerhalvåret er der fremvisninger mandag, tirsdag og torsdag kl. 9.30 og kl. 17.
Vinterhalvåret er der fremvisninger mandag, tirsdag og torsdag kl. 9.30 og kl. 16.

Find vej til os

Se Google maps

– eller find os på Terslev skolevej 15, 4690 Haslev

Hvad kan vi hjælpe med?

Skriv til os

– eller ring til os på 5151 8460